Skip Navigation Links

HBB'den Nergizlik Mahallesi’ne Kilit Parke

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Arsuz ilçesine bağlı Nergizlik Mahallesi'nde parke taşı döşeme çalışmalarını tamamlad

HBB'den Nergizlik Mahallesi’ne Kilit Parke

Gündem   A+a-

 
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Arsuz ilçesine bağlı Nergizlik Mahallesi'nde parke taşı döşeme çalışmalarını tamamladı.
 
 
HBB ekipleri il genelinde yürüttüğü yol çalışmalar kapsamında ilçelerdeki sorunları gidererek halkın güvenini sağlıyor. Arsuz ilçesine bağlı Nergizlik Mahallesi'nde tozlu ve çukurlu yollardan yakınan halka duyarsız kalmayan HBB ekipleri, parke taşı döşeme çalışmalarını tamamlayarak temiz bir mahalle yolunu  ve düğün salonunu halkın kullanımına sundu.
 
 
MAHALLE HALKI YENİ YOLLARINA KAVUŞTU
 
 
Nergizlik Mahallesi'nde özverili çalışmalarını tamamlayan ekipler, düğün salonu ve mahalle yollarında gerçekleştirdiği kilit parke işlemini tamamladı. Halkın ortak kullanım alanlarında yapımı tamamlanan çalışmalarla mahallelilere daha modern bir ortam sağlayan ekipler, il geneli hizmetlere devam ederek Hatay'a kaliteli yollar kazandırılacağını müjdeledi.
 
Mahalle sakinleri, yeni ve kullanıma elverişli yola kavuşmalarına vesile olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ekipler aracılığı ile teşekkürlerini iletti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet