Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hizmette Siz- Biz Yok!..

Arsuz’un yeni Kaymakamı Musa Sarı, Belediye Başkanı Nazım Culha’yı makamında ziyaret etti

Hizmette Siz- Biz Yok!..Web
TV

Arsuz   A+a-

Arsuz’a yeni atanan ve geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Kaymakam Musa Sarı, kendisine yapılan hoş geldin ziyaretinin ardından, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya iade-i ziyarette bulundu. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette ilçe hakkında genel değerlendirmelerin yanısıra yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında da istişarede bulunan Kaymakam Sarı ve Başkan Culha, kurumlar arası işbirliğinin önemine dikkat çekerek, halka hizmet etme noktasında sık sık bir araya geleceklerinin mesajını verdi.
Hizmete yönelik kararlı tavırlarıyla dikkat çeken Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Başkan Culha’ya, “Her konuda sizinle beraber hareket etmeye hazırız biz. Memlekete hizmet etmek için, sizi - bizi yok tüm kurumlarla uyum içerisinde çalışacağız” dedi.
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’ya nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Nazım Culha da, temel felsefesinin bütün kurumlarla barışık ve uyum içerisinde çalışmak olduğunu belirterek, bugüne kadar bu anlayışla hareket ettiğini ve bundan sonrada bunu sürdüreceğini ifade etti ve birlikte Arsuz için hayırlı çalışmalar gerçekleştireceklerine inandığını da sözlerine ekledi.
 
Hizmette Siz- Biz Yok!.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar