Skip Navigation Links

2017’den Umutluyum..

Arsuz İşadamları Derneği Başkanı Avukat Nadir Urcun, 2016 yılının Türkiye’de bıraktığı hasarın büyüklüğüne dikkat çekerek

2017’den Umutluyum..

Gündem   A+a-

 
 Arsuz İşadamları Derneği Başkanı Avukat Nadir Urcun, 2016 yılının Türkiye’de bıraktığı hasarın büyüklüğüne dikkat çekerek, 2017 yılından umutlu olduğunu belirtirken, Ortadoğu coğrafyasında Suriye’de varılan ateşkes anlaşmasının bu umudun yeşermesinde etkili olduğuna vurgu yaptı.

Türkiye’nin bir çok alanda sorunlar ve kaos yaşadığı bir bır yılı geride bırakırken yeni yılda sorunların bertaraf edildiği ve yaraların sarıldığı bir yıl olması dileklerini ifade eden Avukat Nadir Urcun, Türkiye’nin bölgesinde güçlü bir ülke olarak kısa sürede toparlanacağına olan inancını ifade etti.

Arsuz İşadamları Derneği Başkanı Avukat Nadir Urcun, “yıl içerisinde  yaşanan olumsuzluklar ve dövizdeki dalgalanmalar neticesinde hedefine ulaşamamış olsa da, yılın son zamanlarında ekonomi ve ticareti canlandırmaya yönelik alınan tedbirler, ülkemizin komşu olarak bulunduğu ülkelerdeki kaosun sonlandırılması, bulunduğumuz bölgedeki belirsizliklerin azalması ve ticari ilişkilerimizin yoğunlukta olduğu Rusya ile siyasi ve ekonomik soğukluğun giderilerek ticari ve siyasi alanda dostane bir tutum içerisinde yapılan girişim ve atılan adımlar ümit verici. Bu tür gelişmelerin 2017 yılının başından itibaren üretim, yatırım ve ihracatı olumlu bir şekilde etkileyeceğini söyleyebiliriz.  

                           2017 yılının ekonomik açıdan beklentilerin üzerinde  geçeceğini düşünüyorum ve gerek Hatay ilimizin gerekse ülkemizin ticari yönden daha da büyüyeceğini umut ediyorum. 2017 ylının terörün son bulduğu, hukukun üstünlüğünün ve  evrensel değerlerin hakim olduğu,milletimizin barış ve huzur içerisinde yaşayacağı bir yıl olması dileklerimle.”
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet