Skip Navigation Links

KENTPARK Dere Islahı Bitti

Hatay Büyükşehir Belediyesi il genelinde gerçekleştirdiği kapsamlı altyapı ve üstyapı çalışmalarına devam ediyor.

KENTPARK Dere Islahı Bitti

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) il genelinde gerçekleştirdiği kapsamlı altyapı ve üstyapı çalışmalarına devam ediyor. Hatay’ın aydınlık geleceği için mesai kavramı gözetmeden çalışan HBB ekipleri,  bir projeyi daha başarıyla tamamladı.

Hatay genelinde kış mevsimin etkisiyle yağan şiddetli yağmurların sebep olabileceği su taşkınlarının önüne geçmek; ortaya çıkabilecek maddi ve manevi kayıpları bertaraf etmek için çalışmalarını sürdüren HBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Antakya Kentpark dere ıslahını bitirdi.

Yapımına yıl içinde başlanan, Antakya Saraykent Mahallesi’nde yer alan 190 metre uzunluğunda ve 6 buçuk metre genişliğindeki dere yatağında ıslah çalışması gerçekleştiren HBB ekipleri, yapılacak çevre düzenlemesinin ardından alanın faaliyete gireceğini belirttiler.

 
Tüm ilçelere ihtiyaç dâhilinde nitelikli hizmet taşıyan Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kentin çehresini değiştirecek kaliteli çalışmaların aralıksız devam edeceğini de ifade ettiler.
Saraykent Mahalle sakinleri, kış aylarında gerçekleşebilecek olası bir sel felaketinin önüne geçebilmek amacıyla kapsamlı çalışmalar yürüten ekipler aracılığı ile Başkan Savaş’a teşekkürlerini iletti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet