Skip Navigation Links

HBB Yol Çalışmalarına Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin il genelinde gerçekleştirdiği yol çalışmaları vatandaşların takdirini topluyor.

HBB Yol Çalışmalarına Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Gündem   A+a-

 
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin il genelinde gerçekleştirdiği yol çalışmaları vatandaşların takdirini topluyor.
 
Kış mevsiminin zorlu koşulları nedeniyle yıpranan ve kullanışsız hale gelen yollarda kapsamlı stabilize çalışmaları gerçekleştiren HBB ekipleri,  Defne ve Antakya ilçelerinin farklı noktalarında bakım çalışmalarına başladı.
 
Vatandaşların ulaşımda sıkıntı çekmemeleri için Sümerler-Harbiye yolu, Çekmece ve Ekinci yolları gibi birçok bölgede çalışmalarını hızlandıran HBB ekipleri, hem yaya hem de araç trafiğini olumsuz etkileyen durumlara çözüm üreterek vatandaşın takdirini kazandı.
ÇALIŞMALAR İL GENELİNDE DEVAM EDECEK

Hatay’ın her ilçesinde eşit hizmet vererek vatandaşların temiz ve güvenli ulaşım sağlamaları için çalışmalarına devam eden HBB ekipleri, kış şartlarında imkanlar el verdiği ve doğanın izin verdiği sürece bakım, onarım, yol yapım ve iyileştirme hizmetlerinin il genelinde devam edeceğini ifade etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet