Skip Navigation Links

Hatay Altınözü Yolağızı Mahallesi’nde 10 Kaçakçı Yakalandı!

Hatay Altınözü Yolağızı mahallesinde, Jandarma ekibi ve kaçakçılık yapanlar arasında kovalama meydana geldi. Altınözü Yolağızı mahallesinde

Hatay Altınözü Yolağızı Mahallesi’nde 10 Kaçakçı Yakalandı!

Gündem   A+a-

 
Hatay Altınözü Yolağızı mahallesinde, Jandarma ekibi ve kaçakçılık yapanlar arasında kovalama meydana geldi. Altınözü Yolağızı mahallesinde, Jandarma ile kaçakçıların arasındaki kovalamada, Jandarma ekibi tarafından kaçakçıların aracının lastiklerini vurarak durdurdu. Yolağızı mahallesinde yaşanan kovalamada 10 kişi yakalandı.

Altınözü Yolağızı mahallesinden Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren ilçe Jandarma ekipleri Altınözü ilçesine bağlı Yolağızı Mahallesinde yaptıkları operasyonda, Suriye sınırından yasadışı olarak kaçakçılık yapan tespit edilen 10 kaçakçı Reyhanlı ilçesinden ve Altınözü Sivrikavak Mahallesi’nde oldukları tespit edildi, Yolağızı mahallesi halkı Jandarmanın yaptığı operasyonda büyük gayretleri ile şahısları gözaltına aldı. Sağlık kontrolü tamamlanan kaçakçıların Altınözü Savcılığına sevk edilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet