Skip Navigation Links

İskenderun Zabıtasından Yılbaşı Denetimi

İskenderun Belediyesi zabıta ekipleri, yılbaşı öncesi denetimlerini artırdı.

İskenderun Zabıtasından Yılbaşı Denetimi

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediyesi zabıta ekipleri, yılbaşı öncesi denetimlerini artırdı.
Zabıta, kent merkezindeki kuruyemiş, pastane, market gibi işletmelerde denetim uygulayarak halk sağlığı için gerekli önlemler aldı.
 
DENETLEMELER DEVAM EDECEK
 
2016 yılının son günlerini yaşarken İskenderun Belediyesi Zabıta Ekipleri gıda işletmelerine yönelik denetimlerini artırdı. İlçe genelinde gece-gündüz gıda üretimi ve satışı yapılan işletmelere yönelik denetimlerini sürdüren ekipler, kurallara uymayan işyerlerini de uyardı.
 
Özellikle pastane, kuruyemişçi ve gıda yerlerinde denetim yapan ekipler, ürünlerin gramajı konusunda da titiz bir çalışma yaptı. Hijyen ve genel temizliğe uyulup uyulmadığını da denetleyen ekipler, yasa ve yönetmeliğe aykırı durum tespitinde gerekli işlemleri işlem yaptı.
 
ZABITA GÖREV BAŞINDA
 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, konu ile yaptığı açıklamada, Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin gece gündüz demeden görev başında olduğunu belirterek,”İskenderun Zabıtası, vatandaşların sağlıklı gıda tüketimi ve huzuru için 7/24 görev başında. Vatandaşlarınşikâyetlerini bildirmek için zabıta ekiplerine başvuru yapabilirler.” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet