Skip Navigation Links

Engin Vayısoğlu 2016’ya da Damgasını Vurdu

Engin Vayısoğlu, geçmiş yıllarda olduğu gibi 2016 yılında da bölgenin en aktif, sosyal sorumluluk projelerini destek veren kurum yöneticisi oldu.

Engin Vayısoğlu 2016’ya da Damgasını Vurdu

Gündem   A+a-

Hatay’ın İskenderun ilçesinde özellikle durumu iyi olmayan, eksikleri nedeniyle eğitim öğretim faaliyetini yürütürken sıkıntı yaşayan devlet okullarına yaptığı katkılarla tanınan İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu, geçmiş yıllarda olduğu gibi 2016 yılında da bölgenin en aktif, sosyal sorumluluk projelerini destek veren kurum yöneticisi oldu. 
Özellikle şehir merkezinden uzak köy okullarına yardım ederek gönüllerde taht kuran Engin Vayısoğlu, mütevazı kişiliği, yardımsever karakteriyle tanınıyor. 
2016 yılında da bir çok sosyal sorumluluk projesine sessiz sedasız katkı veren ve bu çalışmaları da basından gizlediği öğrenilen Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu’na eğitim öğretim kurumlarının idareci, öğretmen ve öğrencilerinden gelen teşekkürler ise gururlandırıyor.
Eksikleri tamamlanan okulların veli ve öğrenciler, Engin Vayısoğlu’nun yaptığı yardımların bölgede eğitim öğretim faaliyetini zorluklar içinde yürüten bir çok okula umut olduğu ve eğitimin kalitesini yükseltmesi açısından da önemli olduğuna vurgu yaparak, teşekkürlerini ilettiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet