Skip Navigation Links

Kaliteli Giyimde Öncü My Angel Açıldı!

My Angel bay – bayan ve çocuk giyimi Arsuz Gözcüler Akdeniz Mahallesinde hizmete açıldı.

Kaliteli Giyimde Öncü My Angel Açıldı!Web
TV

Gündem   A+a-

 My Angel bay – bayan ve çocuk giyimi Arsuz Gözcüler Akdeniz Mahallesinde hizmete açıldı. İşletmeciliğini Serkan ve Seren Horoz çiftinin yaptığı My Angel giyimin açılışını Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha gerçekleştirdi.
 
My Angel giyimin açılışına Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın yanı sıra, genç işletmeciler Serkan ve Seren çiftinin yakınları, sevenleri ve dostları da katıldı.
 
My Angel giyimin öncelikle Arsuz’a ve bölgesine hayırlı olmasını temenni ederek açılışta bir konuşma yapan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Genç işletmeci Serkan kardeşimi tebrik ediyorum. Bu işyerini açmakla hem Arsuz ve hem de bölge ekonomisine katkı sağlayacak. Burada tüm arkadaşlarımızın ve bölge halkımızın bu yeni açılan işyerimize sahip çıkmasını desteklemesini buradan söylüyorum. Kendisine bol kazanç diliyorum. İstihdama da sağlayacağı katkıdan dolayı da kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. “ diyerek açılışı gerçekleştirdi.
 
Açılışın ardından davetlilere ikramlarda da bulunan genç işletmeciler Serkan ve Seren çifti konuklar ve müşterilerle yakından ilgilendi. Açılışla birlikte mağazaya halkında ilgisi yoğun oldu.
Başkan Culha’da mağazayı gezerek torununa bir hediye alarak işletmeye katkı sunmayı ve ilk siftahını yapmasını da ihmal etmedi.
 
My Angel giyimin genç işletmecisi Serkan Horoz’da yaptığı konuşmada, “Öncelikle bizleri kırmayıp onure eden Sayın Başkanımız Nazım Culha’ya teşekkür ediyorum. Arsuz’a, Gözcüler’e en iyi ve en kaliteli hizmeti yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Kaliteli ve uygun fiyatı Arsuz’a gözcülere getirdik. Bizleri bugün yalnız bırakmayan tüm konuklarımıza ve müşterilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
 
Hair Club Bayan Kuaförün işletmecisi Mehmet Ali Aysekin’de kuzeni olan genç girişimci Serkan Horoz’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak, bol kazançlar diledi.
 
Haber: Mustafa MERT
 
 
 
 
 
 
Kaliteli Giyimde Öncü My Angel Açıldı! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet