Skip Navigation Links

Gönüllerde Taht Kurdu..

Hatay’ın Arsuz ilçesi kaymakamlığı görevine atanan Kaymakam Musa Sarı, daha ilk günlerden gönülleri fethetti.

Gönüllerde Taht Kurdu..

Gündem   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ilçesi kaymakamlığı görevine atanan Kaymakam Musa Sarı, daha ilk günlerden gönülleri  fethetti.
 
Muş’un Tuşba ilçesinde kaymakamlık görevini başarıyla yürüten ve yıllarca doğu illerinde görev yapan Kaymakam Musa Sarı, “hoş geldiniz” ziyaretlerinde güleryüzlü ve cana yakın sohbeti, bilgi ve birikimiyle dikkat çekiyor.
 
Aslında Osmaniye Kadirli’li olması nedeniyle hem Hatay coğrafyasına hem de daha önce Hatay Valiliği’ni başarıyla yürütmüş önemli bir devlet adamı olan Hatay eski Valisi Abdülkadir Sarı’nın kardeşi  olarak Arsuz’u çok iyi tanıyan Kaymakam Musa Sarı, kararname öncesi yaptığı tercihler arasında ilk sırada yazdığı Arsuz’a gelmekten bihayli memnun ve mutlu. 
 
Devletin kucaklayan, merhametli, vicdanlı ve şefkatli yüzü olacağı daha ilk günden belli olan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, bölgenin en acil ihtiyaçları ile ilgili çalışmalarına da başlamış durumda. 
 
Karakter olarak da bölge insanıyla uyum sağlayacağına inandığımız Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, bölgedeki yatırımları kaldığı yerden en kısa sürede bitecek şekilde organize etmeye başladı bile.
 
Ziyaretine gelen muhtarlarla yaptığı sohbetlerde halkın arasında olacağı ve devlet yatırımlarını halkla buluşturacağı izlenimini bırakan Kaymakam Musa Sarı, yürekli bir devlet adamı olarak Arsuz’un geleceğini en doğru biçimde şekillendireceği fikri ise herkesin ortak görüşü. 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet