Skip Navigation Links

Üniversitelilerden Örnek Sosyal Sorumluluk Projesi

'1 Seminer 1 Kelebek' projesi Belenli minik kelebeklerin uçmasına katkı sağladı.

Üniversitelilerden Örnek Sosyal Sorumluluk Projesi

Gündem   A+a-

 '1 Seminer 1 Kelebek' projesi Belenli minik kelebeklerin uçmasına katkı sağladı.
 
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) öğrenci topluluğu IEEE'nin düzenlediği '1 Seminer 1 Kelebek' projesi 1907 UNİFEB'in desteği ile Kıcı İlkokulu'ndaki minik kelebeklerin uçmasına katkı sağladı.
 
 
İletişim uzmanı, Kariyer koçu Yelda Yolay Kazanoğlu'nun ülke çapında yürüttüğü 'Ulusal Kelebek Projesi' dahilinde İSTE'de 'Ben Kimim, Kim Olmak İstiyorum' semineri verdi. Bireyin toplum içerisindeki yerini bulması ve toplumsal görevlerini yerine getirmesi üzerinde durulan seminer kapsamında '1 Seminer 1 Kelebek' projesi gerçekleşti.  
 
 
Elektrik ve Elektronik Mühendisleri Enstitüsü'nün(İEEE) düzenlediği  '1 Seminer 1 Kelebek' projesinde 1907 Üniversiteli Fenerbahçeliler Birliği'nin (1907 UNİFEB)  ve diğer öğrencilerin desteğiyle de proje okulu olan Hatay'ın Belen İlçesi Kıcı Mahallesindeki Kıcı İlkokulu'na kütüphane açmak için kitap ve kırtasiye eşyaları toplandı.
 
Kıcı İlkokulu'nda Belenli miniklerle bilimsel deneyler, oyunlar ve şarkılar söylenerek şenlik havasında geçen sosyal sorumluluk projesinde ilkokul öğrencilerinin yüzlerinde tebessüm oluşmasını sağlayan İSTE öğrencileri, 1907 UNİFEB ve IEEE öğrenci topluluğu minik kelebeklerin uçmasına katkı sağladı. 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet