Skip Navigation Links

Mahkumlara meslek kazandırılmalıdır

İskenderun Kaymakamı Cemil Aksak, Cezaevi Mahkûmları'nın Eğitilmesinin ve onlara meslek kazandırabilmenin önemini vurguladı.

Kültür Sanat   A+a-

İskenderun Kaymakamı Cemil Aksak, Cezaevi Mahkûmları’nın Eğitilmesinin ve onlara meslek kazandırabilmenin önemini vurguladı.
AB Ülkeleri ile iki yıldır işbirliği ile yürütülen “Grundtuip” adlı çalışmanın “Küçük Hikâyeler” projesi kapsamında hizmet paydaşı olan ve İtalya, Belçika, Romanya ve Fransa gibi ülkelerden İskenderun’a gelen on bir yabancı uyruklu öğretmen Kaymakam Cemil Aksak’ı ziyaret etti.
Ziyaret esnasında proje kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgi aktarımında bulunulurken, yabancı ülkelerden İskenderun’a gelen öğretmenlerin cezaevi mahkûmlarına meslek edindirme alanında ve mahkûmların eğitilmesi konusunda çalışma yaptıkları öğrenildi.
Cezaevindeki mahkûmların eğitilmesinin ve onlara meslek kazandırabilmenin önemini vurgulayan Kaymakam Cemil Aksak, proje kapsamında çalışan ve emeği geçenlere teşekkür ederek, kentte misafir olarak kalan öğretmenlerin hoşça vakit geçirmesi temennisinde bulundu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet