Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kuyumcu Esnafından Güvenlik Tepkisi

İskenderun Büyük Çarşı Kuyumcular Pasajı esnafı pasajın yan tarafına yapılan barakalar nedeniyle tepkisini dile getirdi.

Kuyumcu Esnafından Güvenlik TepkisiWeb
TV

Gündem   A+a-

 Yapılan barakaların hem imara, hem de kanuna aykırı olduğunu, hırsızlar duvarı delip içeri girerse bunun hesabını kim verecek diyerek, yapılan işlemin yanlış olduğunu söylediler.
 
İskenderun Belediyesinin yapmış olduğu hizmetlere karşı olmadıklarını ifade eden İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı ve İskenderun Esnaf Odası Birlik Başkanı Uğur Fırat; “Belediyenin hizmetlerine karşı değiliz. Fakat yapılan hizmetler esnafımıza zarar veriyorsa da bunun karşısında dururuz. Büyük Çarşı Kuyumcular Pasajının yan tarafına yapılan baraka pasaja sıfır şekilde yapıldı. Bu hem imara hem de kanunlara aykırıdır. Gece yarısı bir hırsız gelip duvarı delse kolaylıkla içeri girip hırsızlık yapabilir. Benim esnafım bundan zarar görürse bunun vebalini kim verecek? Esnafımız o barakanın oradan kaldırılmasını istiyor. Bununla ilgili de mahkeme süreci başlatıldı.” dedi.
Bu barakanın yapılmasını istemediklerini belirten kuyumcu esnafları ise, “Barakanın kaldırılması için imza topladık. Pasajda 65 esnafız. Hepimizin 35–40 yıllık emeğimiz var. Barakayı delip içeri girip emeğimizi çalsalar biz ne yapacağız? Biz mağdur olduktan sonra şikâyette bulunsak kaç yazıyor? Biz bu durumu başkanımıza imza yoluyla bildirdik. En son da mahkemeye kadar bu işi götürdük. Sonucunu bekliyoruz” dediler.
 
Haber: Mustafa Mert 
 
 
 
 
Kuyumcu Esnafından Güvenlik Tepkisi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş