Skip Navigation Links

Arsuz Tek Yürek...

Arsuz İlçesi Sivil Toplum Örgütü temsilcileri ve muhtarlar terör saldırısına tepki için ortak basın açıklaması yaptı.

Arsuz Tek Yürek...

Gündem   A+a-

 
Arsuz İlçesi Sivil Toplum Örgütü temsilcileri ve muhtarlar terör saldırısına tepki için ortak basın açıklaması yaptı.
    Arsuz yer alan  tüm sivil toplum örgütlerinin davet edildiği basın açıklamasında Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan ARSLAN; yaşanan terör saldırısını lanetlemek için toplandıklarını belirterek, "Saldırılarda hayatını yitiren şehitlerimizin ve yurttaşlarımızın yakınlarının acısını paylaşmakta onlara başsağlığı ve sabır, yaralananlara da acil şifalar dilemekteyiz. Terör yıldırmaksa yılmayacağız, sindirmekse amacı sinmeyeceğiz, asla korkmayacağız. Onun amacına ulaşmasını mutlaka engelleyeceğiz, bölünmeyeceğiz, böldürtmeyeceğiz. Terör kendi alçaklığının çukurunda boğuluncaya kadar mücadele vereceğiz. Böylesine kanlı eylemleri planlayıp gerçekleştirecek kadar insanlıktan çıkmış olanları asla affetmeyeceğiz" dedi.
            Arsuz İş Adamları Derneği Başkanı Nadir URÇUN, birlik ve beraberliğimiz ile terörün hedeflerine asla ulaşamacağını ifade ederek Katılan Tüm STK ve muhtarlara teşekkür etti.
 
            Arsuz Gözcülerspor Başkanı Adnan AĞIR, bu günler bizlerin Birlik ve beraberliğinin önemini daha da artırdığını ifade ederken çevremizde yaşanan provokasyonlara dikkat edilmesi gerektiğini dile getirdi.
            Işıklı Mah muhtarı Mehmet SÜRER, vatanın bütünlüğü için elinden gelenin fazlasını yapan Jandarma ve emniyet mensuplarımıza dularımız sürekli onlar için diyerek katılımcılarla beraber şehitlerler Ruhuna Fatiha okudu.
                Arsuz Lion King Otel’de gerçekleşen basın açıklamasına; Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan ARSLAN ve üyeleri ile Arsuz Kamu ve  Toplum Hizm. Derneği Başkanı Cemil DUMAN, Arsuz Gazeteciler Cemiyeti temsilcisi Giray DARTAR, Arsuz Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Nadir URUÇ, Gözcüler Yardımlaşma Derneği Başkanı Hüseyin REYHANİ, Gözcüler Mah muhtarı Mehmet KARATAŞ, Konacık Mah. muhtarı Ersoy ARSLAN, Kale mah. muhtarı Mehmet GEBEŞ,  Arsuz Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı M.Sinan TUTAR, Hacıahmetli Mah.muhtarı İsmail KIRA, Madenli Mah. muhtarı Zekeriya TİLKİ, Gökmeydan Halk Meclisi Eşref KARAYÜN, Işıklı Mah muhtarı Mehmet SÜRER, Konacık Mah. muhtarı Ersoy ARSLAN, Gökmeydan Mah. muhtarı Necat DİKER, Arsuz Gözcülerspor Başkanı Adnan AĞIR, Arsuz İş Adamları Derneği Başkanı  Nadir URÇUN, Arsuz BLD. Spor Başkanı Ali KARAÇİĞER, Arsuz Kent Konseyi temsilcisi Metehan SAKALLI, Arsuz Sokak Hayvanları Koruma Derneği Foto ÖZDEMİR ile çok dernek üyeleri  ve vatandaşlar katıldı.
            Açıklamanın ardından STK temsilcileri ve muhtarlar ortak basın açıklamasına imza attıktan sonra dağıldı.
 
İşte İmzalan Ortak Basın Metni;
“Ülkemizin bulunduğu stratejik konumu nedeni ile bölgesinde güçlü bir Türkiye istenmiyor. Emperyalist ülkeler enerji kontrolünü elden bırakmamak için ülkemiz üzerine çeşitli oyunlar oynamaktadırlar. Son dönemde artan terör olayları bunun somut göstergesidir. Bizler terörü kınamak ve teröre alışmayacağımızı belirtir, ülkemizin bütünlüğünden yana taraf olduğumuzu ifade ederiz.
“YURTTA SULH CİHANDA SULH” diyen bizlerin kültüründe BARIŞ vardır, kültürümüzde UMUT vardır, kültürümüzde SEVGİ vardır. Gün ülkesini seven bireylerin toplanma, kol kola girme günüdür. Bir olmalıyız birlikte olmalıyız dostça kalmalıyız.
Teröre karşı kol kola olduğumuzda ortak evimizde teröre destek veren emperyal devletler ve onların yerli işbirlikçileri olan hain, engerek ve çıyanlar yok olacaklardır.
  • Gözyaşımız şehidimize
  • Öfkemiz teröre
  • Canımız vatana feda
  • Teröre alışmayacağımızı
Kamuoyuyla paylaşırız.”
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet