Skip Navigation Links

İskenderun’da Fırtına Devam Ediyor!

Hatay’ın İskenderun ilçesi ve bölgesindeki şiddetli fırtına devam ediyor. İki gündür devam eden şiddet fırtına nedeniyle çatılar uçtu,

İskenderun’da Fırtına Devam Ediyor!Web
TV

Gündem   A+a-

 Hatay’ın İskenderun ilçesi ve bölgesindeki şiddetli fırtına devam ediyor. İki gündür devam eden şiddet fırtına nedeniyle çatılar uçtu, ağaçlar yerinden söküldü, kumrular ve tavşanlarda zarar görürken, fırtına tırların devrilmesine de neden olurken maddi hasarlı kazalar meydana geldi. Kimi yerde ise çatıdaki enerjiler uçtu. Meteorolojiden yapılan uyarılarda fırtınanın devam edeceği belirtildi.
 
 
Şiddetli fırtına sebebiyle İskenderun’da Aşkarbeyli köyü yakınlarında kumrunun havada fırtına etkisiyle ağaca çarptı, ağaca çarpan kumru yaralandı. Daha sonra kendisini toparlayan kumru yüksek yere çıktı. Fırtınadan dolayı yolunu kaybederek korkan bir tavşan da kendini gizlemeye çalışırken etrafındaki ağaçların da fırtınadan dolayı kökünden söküldüğü gözlendi.
 
İskenderun’da yer yer hızı 90 km kadar ulaşan fırtına nedeniyle meteoroloji uyarılarına devam ederken okullarda tatil olması sebebiyle halk evlerinden çıkamadı. 
 
Haber: Mustafa MERT
İskenderun’da Fırtına Devam Ediyor! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet