Skip Navigation Links

Hatay'da Kar Yağışı Kazaları da Beraber Getirdi

Hatay Antakya’da gündüz vakitlerinde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, kar yağışına alışkın olmayan Antakyalı araç sürücülerini de zor du

Hatay'da Kar Yağışı Kazaları da Beraber Getirdi

Gündem   A+a-

 Hatay Antakya’da gündüz vakitlerinde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, kar yağışına alışkın olmayan Antakyalı araç sürücülerini de zor durumda bıraktı. Kar yağışının etkisini arttırması ve beraberinde ki soğuk hava zeminde buzlanmalar meydana getirirken, Antakya’nın yolları adeta buz pistine döndü. Tabi hal böyle olunca Antakya’da ki vatandaşların kimisi kaldırımlarda kayarken, kimisi araçları ile yollarda kaydı.
 
Etkisini arttıran kar yağışı, Antakya’da birçok trafik kazasına neden oldu. Bu kazalarda can kaybı olmazken, araçlarda maddi hasarlar meydana geldi. Kayganlaşan yolda kar lastiği ve zinciri olmayan araçlar adeta buz pistindeymiş gibi kaydı.
Bu kazalardan biri de Namık Kemal Caddesi’nde meydana geldi. Namık Kemal Caddesi’nden Cemali Caddesi’ne doğru giden bir araç, Meltem Sokak’tan öğrenci servisinin bir anda yola çıkması ile birlikte, aniden frene bastı. Kar lastiği ve zinciri olmayan araç ani fren etkisi ile buzlanan yolda kayarak Meltem Sokak’tan ana caddeye doğru çıkmak isteyen öğrenci servisine çarptı.
Gerçekleşen kaza da öğrenci servisinin içerisinde öğrencilerin olmaması sevindirici bir durum olurken, kazada can kaybı yaşanmadı. Her iki araçta maddi hasar meydana gelirken, taraflar karşılıklı olarak anlaştı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet