Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

“Üye Yapılsaydım, Adaylığı Düşünürdüm!”

İskenderun’un tanınmış iş adamlarından ve eski Ülkü Ocakları Başkanı Yıldırım Alpay, 24 Aralık 2016 tarihinde yapılacak olan

“Üye Yapılsaydım, Adaylığı Düşünürdüm!”

Gündem   A+a-

 
İskenderun’un tanınmış iş adamlarından ve eski Ülkü Ocakları Başkanı Yıldırım Alpay, 24 Aralık 2016 tarihinde yapılacak olan İskenderun Milliyetçi Hareket Partisi 12. Olağan Kongresin de Aday olup olmayacağı yönün de ki sorulara ilişkin değerlendirmede bulundu. Alpayyaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Sevgili ülküdaşlarım. Şahsıma yönelik 24 Aralık İskenderun İlçe Başkanlığına adaymısın? Sorusuna cevaben açıklama yapmam ihtiyacı hasıl olmuştur. İskenderun da uzun yıllar Ülkü Ocakları Başkanlığı yaptığımı tüm Türkiye’nin bildiği gibi Hatay ve İskenderun da ki ülküdaşlarım da bilirler. MHP İskenderun İlçe BaşkanıTuran Bozkurt’a yaklaşık 6-7 ay önce defalarca Partiye Üye Olmak istediğimi iletmeme rağmen bir takım bahaneler uydurularak (Sen Gönüllerin Başkanısın şeklinde yaklaşımlarla) üye olmam istenmemiştir.
 
Parti tüzüğünde de belirtildiği üzere en az 6 ay üyeliği olan şahıslar aday olma hakkı kazanmaktadır.Bu nedenledir ki 24 Aralık ta yapılacak olan İlçe Başkanlığı Kongresinde adaylığım söz konusu olmuyor. Tabi ki üyeliğim gerçekleşmiş olsa bile aday olurmuydum bilmiyorum ancak, ülküdaşlarımın talepleri doğrultusunda hareket ederdim. Bu açıklamayı adaymısın? Sorularına cevaben yapmış bulunmaktayım 24 Aralık ta yapılacak kongreye ise davet edilirsem katılacağım” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar