Skip Navigation Links

Çöp Konteynerleri Periyodik Olarak Temizleniyor

İskenderun Belediyesi Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırları içerisindeki

Çöp Konteynerleri Periyodik Olarak Temizleniyor

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediyesi Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırları içerisindeki çöp konteynerlerini özel araç ve ekipmanları yardımıyla temizliyor.
 
Çöp konteynerlerini belirli bir program dahilinde dezenfekteeden ekipler, ardından yıkama işlemlerini gerçekleştiriyor.
 
PERİYODİK OLARAK TEMİZLENİYOR
 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye olarak rutin bakım ve temizlik hizmetlerinin yanı sıra güncel koşulların oluşturduğu sorunlara da önleyici tedbirler aldıklarını belirterek,” Ekiplerimiz kent genelinde bulunan tüm konteynerlerini özel araç ve ekipmanlarla donatılmış yıkama üniteleriyle temizliyor. Ayrıca konteynerler, evsel atıklar nedeniyle oluşabilecek larva ve zararlılara karşı da ilaçlanarak dezenfekteediliyor. Her ne kadar periyodik temizlik ve ilaçlama çalışmaları devam etse de çevre ve halk sağlığı için hep birlikte mücadele etmeliyiz. “dedi.
 
ÇEVREMİZİ TEMİZ TUTALIM
 
Başkan Seyfi Dingil,” Temizlik konusunda çok hassas davranıyoruz. Cadde ve sokaklarımızdaki çöp konteynerleri her gün düzenli olarak toplandıktan sonra belirli aralıklarla da yerlerinde çöp konteyneri yıkama ve dezenfekte aracı ile temizleniyor. Bu sayede vatandaşlarımız hem çöp konteynerlerinin yayabileceği bakteri tehlikesinden korunmuş oluyor, hem de çöp kokusundan kurtulmuş oluyor. Bütün çalışmalarımız pırıl pırıl bir İskenderun içindir. Başta çocuklarımız olmak üzere halkımızın sağlığı ve esenliğini önemsiyoruz.”diye konuştu.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet