Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Asfalt Yama Çalışmaları Devam Ediyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, asfalt yama çalışmalarına tüm hızıyla devam edildiğini belirtti.

 Asfalt Yama Çalışmaları Devam Ediyor

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, asfalt yama çalışmalarına tüm hızıyla devam edildiğini belirtti.
Başkan Seyfi Dingil, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Savaş Mahallesinde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.
Alt Yapı nedeni ile bozulan ve yeni açılan yollar ve yapılan asfaltlarla şehirde ulaşımı kolaylaştıran, aynı zamanda şehre güzel bir çehre kazandırmaya çalışan İskenderun Belediyesi, çeşitli nedenlerle yıpranan yollara yama asfalt yaparak bu yöndeki çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.
Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, şehir merkezinde bazı cadde ve sokaklarda meydana gelen yollardaki bozulmaları yama asfalt ile kapatarak hizmete sunuyor.
BAKIM ONARIM ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK
Şehrin muhtelif yerlerinde sıcak asfalt çalışmalarının yanı sıra asfalt yama çalışmalarının da devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ”Özellikle altyapısı bitmiş ve aciliyet gerektiren bölgelerde sıcak asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca ekiplerimiz çeşitli nedenlerden dolayı bozulan yollarda yama asfalt çalışmalarını sürdürüyorlar. Her zaman olduğu gibi bu konuda ki hedefimiz ve hizmet parolamız İskenderun’u yaşanabilir modern bir şehre kavuşturmak.İlçe genelinde asfaltı zarar gören güzergahlarda gerekli iyileştirmeleri yapıyoruz. Vatandaşlarımızın ulaşım konusunda herhangi bir sorunla karşılaşmaması için çaba gösteriyoruz. Yol iyileştirme, bakım onarım çalışmalarımız devam edecek” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş