Skip Navigation Links

Siyasi partiler demokrasimizin vazgeçilmez bir unsurudur

10 Nisan Polis haftası nedeniyle İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cinel, siyasi parti başkanlarını, odalar, dernekler ve sivil toplum örgütleri yö

Kültür Sanat   A+a-

10 Nisan Polis haftası nedeniyle İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cinel, siyasi parti başkanlarını, odalar, dernekler ve sivil toplum örgütleri yönetim kurulu üyelerinin gerçekleştirdikleri 10 Nisan Polis haftası kutlama tebriklerini makamında kabul ediyor.
Bizler halkımızın huzuru için varız
İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cinel ilk olarak Türkiye Değişim Hareketi Partisi İskenderun İlçe başkanı Mustafa Kaleli ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Emniyet Müdürü Yusuf Cinel öncelikli olarak gerçekleştirilen nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Siyasi partiler demokrasimizin vaz geçilmez bir unsurudur. Siyasi partilerimizin ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerimizin bizleri böyle anlamlı bir günde ziyaret etmelerinden dolayı gururlandı. Huzurlu bir ortamda yaşayabilmemiz için hepimizin ortak çalışması gerekmektedir. Her şey halkımızın huzuru içindir. Her zaman için vatandaşımızın yanındayız. Halkımızın huzuru, can ve mal güvenliği bizim için en öncelikli konudur. Ben şahsım ve teşkilatım adına bizleri yalnız bırakmayıp nezaket ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Emniyet Müdürü Cinel’ in ardından söz alan Türkiye Değişim Hareketi Partisi Mustafa Kaleli
“Sizlerin sayesinde bizler huzur ve güven içerisinde yaşıyoruz. Sizler hiç düşünmeden yeri geliyor canınızı veriyorsunuz yeri geliyor hiç dinlenmeden görevlerinizin başında kalıyorsunuz. İyiki varsınız. Başta sizler olmak üzere tüm emniyet teşkilatımızın gününü kutlar başarılarınızın devamını dileriz. Bu kentin huzuru için de bizlerin üzerine düşen her türlü görevde yer almaktan da mutluluk duyarız” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet