Skip Navigation Links

#İLKKURŞUNDÖRTYOL Kampanyası Çığ Gibi Büyüdü

Hatay’ın Dörtyol Belediyesi, Milli Mücadele'de İlk Kurşun'un atılışının 98. yılında; #İLKKURŞUNDÖRTYOL etiketi ile Türkiye gündemine girdi.

#İLKKURŞUNDÖRTYOL  Kampanyası Çığ Gibi Büyüdü

Gündem   A+a-

 Hatay’ın Dörtyol Belediyesi, Milli Mücadele'de İlk Kurşun'un atılışının 98. yılında;  #İLKKURŞUNDÖRTYOL etiketi ile Türkiye gündemine girdi.
 
Milli mücadelede ilk kurşunun Dörtyol’da atıldığının belgelenmesinin ardından bu konuda önemli çalışmalara imza atan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, ilk kurşunun atılmasının 98’ncı yılında sosyal medyada kampanya başlattı. Herkesin bu kampanyaya sonsuz destek vermesi #İLKKURŞUNDÖRTYOL  olarak düşüncelerini paylaşırken tarihsel hatanın düzeltilmesi ve kitaplara bu şekilde girmesinin sağlanması açısından çok önemli.
 
Başkan Yaşar Toksoy sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şöyle dedi:  “Milli Mücadele'de İlk Kurşun'un atılışının 98. yılında;     #İLKKURŞUNDÖRTYOL etiketi ile  Türkiye gündeminde yükselmesinde katkı sağlayan Dörtyol Belediyesi Basın Bürosuna, Hatay - Dörtyol (Alper Akbulut) sayfasına, Oğuz Yener Beyazıt'a Onur Yentür'e, Dörtyol Ülkü Ocaklarına, Hatay Büyükşehir Belediyesi sosyal medya ekibine ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz.” 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet