Skip Navigation Links

'Teröre Lanet, Şehitlere Saygı Yürüyüşü'

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Beşiktaş’ta ve ardından bugün sabah saatlerinde Kayseri’de yaşanan hain terör saldırısı nedeniyle

'Teröre Lanet, Şehitlere Saygı Yürüyüşü'

Gündem   A+a-

 
Geçtiğimiz günlerde İstanbul Beşiktaş’ta ve ardından bugün sabah saatlerinde Kayseri’de yaşanan hain terör saldırısı nedeniyle İskenderun Ülkü Ocakları tarafından ‘Bayrağını Al Gel İskenderun, Teröre Lanet, Şehitlere Saygı yürüyüşü düzenlendi.
 
 
Polisin geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen yürüyüşe İskenderun Ülkü Ocakları, MHP İskenderun İlçe Teşkilatı ile bazı sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra 7’den 70’e binlerce vatandaş katıldı. Binlerce vatandaşın katıldığı teröre lanet yürüyüşünde vatandaşlar ellerinde Türk Bayraklarıyla teröre lanet yağdırdı. Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez, Ne Mutlu Türküm Diyene, Kahrolsun PKK sloganlarının atıldığı yürüyüşte PKK lideri Abdullah Öcalan için idam istendi.
 

İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu, yaptığı konuşmada ihtiyaç duyulan her dönemde ülkücülerin vatan ve bayrak için şehit olmak için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada hazır olduğunu belirterek geçtiğimiz hafta İstanbul'da bugün ise Kayseri'de gerçekleştirilen hain saldırıda şehit olanlara Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar Türk milletine ise baş sağlığı diledi.
Başkan Saraçoğlu açıklamasının devamında şöyle konuştu;  “İstanbul Beşiktaş semtinde PKK terör örgütü tarafından haince patlatılan bomba sonucunda şehit olan Çevik Kuvvet polislerimizin ve sivil vatandaşlarımızın acısı tazeliğini korurken, bugün de Kayseri’de silahsız savunmasız çarşı iznine çıkan askerlerimiz hain bir saldırı sonucu şehit edilmiştir. Aziz vatanımızın her bir yanı keder, hüzün ve yasa boğulmuş, analar evlatlarını, kadınlar eşlerini ve çocuklar babalarını kaybetmişlerdir. Varlık sebebi bu ülkeyi bölmek, kardeş kavgası çıkartmak olan eli kanlı terör örgütü fıtratının gereğini bir kez daha gözler önüne sermiştir. Hain örgütün ağa babaları ve maşaları şunu iyi bilsinler ki bu ülke sahipsiz değildir. Bu memlekette tek ülkücü kalsa ve elinde hiçbir silah olmasa da o ülkücü bu ihanete boyun eğmez. Şehitlerinin ardından yürümeyi de bir vazife olarak telakki eder. Bizler tarihimiz boyunca bizlere ihtiyaç olan her anda ortaya çıkarak bayrağı yere düşürmedik. Bundan sonra da düşürmeyeceğiz. Aziz milletimizin varlığını ebediyete kadar yaşatmak için şanlı bayrağımızı göklerde dalgalandırmak için kan gerekiyorsa dünyanın şah damarını kesecek güce ve kudrete sahibiz. Mücadelemizin süreceğine, mücadelemizde aziz milletimizin de yanımızda olduğuna dair inancımız bir an bile sarsılmadığını açıkça ifade ediyorum. Bu vatanın sahibi bir gül bahçesine girercesine bu vatan için şehit olanlardır.

 
Bu vatan bize onlardan emanettir. Emanete sahip çıkacağız. Emanete sahip çıkmak şehitlerimizin uğruna can verdiği değerleri korumak ve yüceltmekle olur. Bu değerleri korudukça ve yükselttikçe şehitlerimizin ruhu şad olacaktır.

Terörü lanetlemek ve aziz milletimizin hatırasını yad etmek için düzenlediğimiz bu yürüyüşe katıldığınız için sizlere şükranlarımızı sunarım.

Sözlerime son verirken vatan ve Allah yolunda can veren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet kederli ailelerine ve yüce Türk milletine başsağlığı diliyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından ülkücü yemini yapıldı ve istiklal marşımız okundu. Yürüyüşe katılan bir bayan herkesin şehitlerine sahip çıkması gerektiğini belirterek İskenderunluların duyarlı olmalarını istedi.
Konuşmaların sonunda Teröre Lanet, Şehitlere Saygı yürüyüşü sessizce sona erdi.
 
 
 
Haber: Mustafa Mert
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet