Skip Navigation Links

Başkan Seyfi Dingil Ankara’da Temaslarda Bulundu

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ankara temaslarını sürdürüyor.

Başkan Seyfi Dingil Ankara’da Temaslarda Bulundu

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ankara temaslarını sürdürüyor. 
Belediyenin Bakanlıklardaki işlerini takip etmek üzere Ankara’ya giden Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ankara’da AB Bakanlığında, Hatay AK Parti İlçe Belediye Başkanları ile birlikte Avrupa Birliği Bakan Yardımcı Ali ŞAHİN ve Kültür Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman’ın katılımları ile Avrupa Birliği Bakanlığı Hibe Proğramları hakkında düzenlenen bilgilendirme toplantısına katıldı.
 
Toplantıda Hatay'a ve ilçelere yapılacak yatırımlar ve hizmetlere dair fikir alışverişinde bulunduklarını da ifade eden, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,“Belediyemiz ile ilgili projelerin takibi ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’da temaslarda bulunuyoruz. Bölge milletvekillerimiz, Bakan Yardımcımız de her zaman diyalog halindeyiz. Sağ olsunlar her zaman bizlere destek oluyorlar. Gerek İskenderun ve bölgemizdeki konularda hükümet nezdinde ve Bakanlıklarda projelerin hızlandırılması konusunda gayret gösteriyorlar. Burada Hatay, İskenderun ve ülke gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. “dedi.
Başkan Seyfi Dingil,”Bizler her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hepimizin tek bir amacı var hemşerilerimize hizmet etmektir. AB projelerinin önemli bir bölümü belediyelerin yetki alanına girmektedir. Bu sebeple, belediyelerin AB projeleri ve hibe programları ile ilgili konularda yeterli bilgiye ve kapasiteye sahip olması müktesebatın doğru uygulanabilmesi açısından önem arz etmektedir” şeklinde konuştu.
Düzenlenen toplantılara İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bilgin’de katıldı.
Başkan Seyfi Dingil Ankara’da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar yardımcılığı görevine atanan Hayrettin Güngör'e ziyarette bulunarak görevlerinde başarılar diledi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet