Skip Navigation Links

Medica Arsuz Tıp Merkezi Sil Baştan !!!

Hatay’ın Arsuz ilçesinde kurulan ilk sağlık kuruluşu olarak dikkat çeken ve umut olan Özel Medica Arsuz Tıp Merkezi, geçirdiği zor günleri geride bır

Medica Arsuz Tıp Merkezi Sil Baştan !!!

Gündem   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ilçesinde kurulan ilk sağlık kuruluşu olarak dikkat çeken ve umut olan Özel Medica Arsuz  Tıp Merkezi, geçirdiği zor günleri geride bırakıyor.

Kurucu ortaklardan ikisinin ayrıldığı, Hatay’ın Defne ilçesine bağlı Çekmece Belediye Başkanlığı görevinden tanıdık bir isim olan  Doktor Cafer Özenir’İn hisselerin yüzde 51.67’sini devraldığı öğrenilen Medica Arsuz Tıp Merkezi’nde, Semir Kirmit ve Recai Ekenel’in ortaklığı sürüyor.

Doktor Salih Ylımaz’ın kurucu başhekim olarak görev aldığı ve kurucu ortaklarla çıkılan yolda piyasa şartlarından olumsuz etkilenen Medica Arsuz Tıp Merkezi’nde sıkıntıların giderilmesi için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Medica Arsuz Tıp Merkezi’ni Arsuz’a kazandırmak için var gücüyle çalışan Kurucu Başhekim Doktor Salih Yılmaz ise bu görevinden ayrıldı.  

Medica Arsuz Tıp Merkezi’nde şekillenen yeni hisse oranlarıyla birlikte yeni bir sistem kurulması için çalıştığı öğrenilen Doktor Cafer Özenir, Semir Kirmit ve Recai Ekenel’den oluşan yönetimin, kamuoyuna umut veren, güven tazeleyen bir açıklamayı yakın bir tarihte yapması bekleniyor. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet