Skip Navigation Links

500 Adet Defne Fidanı Toprakla Buluştu

Kurulduğu ilk günden bu yana kentin yeşil dokusuna büyük katkı sağlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi, Kırıkhan, Reyhanlı ve Hassa ilçelerindeki

500 Adet Defne Fidanı Toprakla Buluştu

Gündem   A+a-

 
 
Kurulduğu ilk günden bu yana kentin yeşil dokusuna büyük katkı sağlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi, Kırıkhan, Reyhanlı ve Hassa ilçelerindeki mahalle mezarlıklarında, her zaman yeşil kalabilen ve hoş kokulu 500 adet defne fidanını toprakla buluşturdu.
 
 
AMAÇ, KİŞİ BAŞINA DÜŞEN YEŞİL ALAN SAYISINI ARTTIRMAK
 
 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın ‘ Daha Yeşil Bir Hatay’ sloganıyla yola çıkan ve bugüne kadar birçok ağacı toprakla buluşturan HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, il genelinde boş alanları değerlendirerek, kişi başına düşen yeşil alana sayısını arttırmaya devam ediyor.
 
Kırıkhan, Reyhanlı ve Hassa ilçelerinin belirli bölgelerinde ağaçlandırma çalışmaları gerçekleştiren ekipler, örnek çalışmaları ile halkın takdirini kazandı. Yapılan çalışmalar ile bölgeleri kent estetiğine uygun hale getiren yetkililer, çalışmaların il genelindeki arttırılarak devam edeceğini bildirdi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet