Skip Navigation Links

Basından Büyük Destek Gördük...

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol,İskenderun Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Basından Büyük Destek Gördük...Web
TV

Gündem   A+a-

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol, Hükümetin son çıkardığı yeniden yapılandırma yasasının tanıtımında büyük gayret gösteren İskenderun Basınına Teşekkür etti. Erol, bu nedenle İGC Başkanı Veysel Cıncık'a gazeteciler adına teşekkür plaketi verdi.
 
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol, çalışmaları sırasında basın mensuplarından büyük destek gördüklerini belirtti. Erol,şunları söyledi:
 
"6736 sayılı kanunun yürürlüğe girmesinden itibaren hem ilanlarla hem de yasanın süresiyle ilgili olarak tanıtımda bizlere çok katkı sağladınız. Size ve üyelerinize kendim ve teşkilatım adına çok teşekkür ediyorum. Sizlere Minnettarız. Bunun anısına bir tabak sunmak istiyorum."
Akın, tabak plaketi, gazeteciler adına İGC Başkanı Veysel Cıncık'a verdi.
 
Cıncık da, "Arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Yaptığımız şey bizim vatandaşlık görevimiz. Her zaman yapmaya hazırız."dedi.
Vergi Dairesi Başkanı Erol, "Genel Bütçe alacaklarında vergi dairelerine tahsilatla borçlanan mükelleflerin (çeşitli para cezaları v.s.) ödemeleriyle ilgili yapılandırmada yüzde 50'yi aştığımızı düşünüyorum. Vergi borçları Yapılandırma limitinde de belirlenen hedefi aştık.Yapılandırma yapan mükelleflerimizin de büyük bölümü ilk taksitlerini ödediler. Hatta ilk taksit Türkiye genelinde Hatay'da ödendi."şeklinde bilgi verdi. 
 
 
 
Basından Büyük Destek Gördük... videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet