Skip Navigation Links

Toplum Gönüllülerinden Dayanışma Yemeği

Harbiye De-Liban Restaurant'ta Hatay Toplum Gönüllüleri İnsani Yardım Derneği yararına Dayanışma Yemeği etkinliği yapılacak.

Toplum Gönüllülerinden Dayanışma Yemeği

Gündem   A+a-

 
Harbiye De-Liban Restaurant'ta Hatay Toplum Gönüllüleri İnsani Yardım Derneği yararına Dayanışma Yemeği etkinliği yapılacak.
 
 
"Ses Sanatçısı Semir Ray, Etkinliğe Renk Katacak"
 
      28 Ocak 2017 Cumartesi günü düzenlenecek olan ve Ses Sanatçısı Semir Ray'ın da şarkıları ile renk katacağı Dayanışma Yemeği etkinliğine, Hatay'lı tüm İyilik Meleklerinin katılım göstermesi ve bilet satışında Derneğe destek olunması istendi.
 
Hatay Toplum Gönüllüleri İnsani Yardım Derneği Başkanı Ali Nurlu, Dayanışma Yemeği Etkinliği ile ilgili yaptığı açıklamada, "Sömestr tatilinde 28/01/2017 tarihinde Harbiye De-Liban restorantta, ünlü sanatçımız Semir Ray ve orkestrasının katılımıyla bir Dayanışma Yemeği etkinliğimiz vardır. Bu yemeğe hepinizin katılmasını rica ediyorum. Ekonomik olarak güçlü bir dernek; Toplumsal olarak çok iş başarır. Yemeğimiz içkisizdir. Lütfen bu konuda duyarlı olunuz ve kaç bilet ayarlamamızı istiyorsanız, mesaj veya telefonla bizleri arayınız. Bileti mutlaka almalısınız. Gelseniz de olur gelmeseniz de. O gün hele bir gelsin. Uygun muyuz diye kaçamak cevaplar istemiyoruz. (Yani açıkçası kurtuluşunuz yok Arkadaşlar) Biletler çift kişilik ve 120 liradır. Yani tek kişi 60 liradır. Full menüdür. Lütfen bilet alıp çevrenize satmaya çalışınız." dedi.
 
 
 
iban   no : TR 91 0001 0023 3771 7931 8950 01
Hesap no : 7179 3189 5001 2337
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet