Skip Navigation Links

Esnaf Oda Başkanları Çevik Kuvveti Ziyaret Etti!

İstanbul Beşiktaş’ta Çevik Kuvvet otobüsüne yönelik hain ve alçak saldırı sonrası emniyet mensuplarına ziyaretler devam ediyor.

Esnaf Oda Başkanları Çevik Kuvveti Ziyaret Etti!Web
TV

Gündem   A+a-

Bu kapsam da Türk polisinin yanında olduğunu göstermek amacıyla İskenderun Esnaf Odası Başkanları İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Amirliği bürosuna başsağlığı ve geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi. 
 
Ziyaret sırasında Tüm oda Başkanları karakol ve Çevik Kuvvette görev yapan polis memurlarına karanfil verirken başsağlığı dilediler. İskenderun kendilerini ziyarete gelen Polis teşkilatı duyduğu memnuniyeti dile getirirken Oda Başkanlarına şükranlarını ilettiler.
 
İskenderun Esnaf Odaları Birlik Başkanı Uğur Fırat, “Allah devletimizi korusun. Polisimiz, Askerimiz bizim için çok önemlidir. Ülkemizi bölmek için var güçleriyle çalışanlara karşı her zaman ayakta dimdik ve akılcı durmak durumundayız. İstanbul’da yaşanan terör saldırısını nefretle kınadığımızı belirtiyoruz. Hainler asla emellerine ulaşamayacak. Buradan şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Ülkemizin başı sağ olsun. Tüm esnaf odaları olarak polisimizin, emniyet güçlerimizin yanlarınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

 
 

Haber: Mustafa Mert 

Esnaf Oda Başkanları Çevik Kuvveti Ziyaret Etti! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet