Skip Navigation Links

Bahçeşehir'den mesaj Var!

Bahçeşehir Okulları İskenderun Kampüsü, tüm dünyayı etkisi altına alan 'Mannequin Challenge' akımına uyarken, bir taraftan da çok anlamlı bir mesaj ve

Bahçeşehir'den mesaj Var!

Gündem   A+a-

 
Bahçeşehir Okulları İskenderun Kampüsü, tüm dünyayı etkisi altına alan 'Mannequin Challenge' akımına uyarken, bir taraftan da çok anlamlı bir mesaj verdi.
 
Mannequin Challenge, son zamanlarda sosyal medyada hızla yayılan, rutine başkaldırı niteliği taşıyan, günlük hayatın donakalması üzerine kurulu bir akım. Türkçe'ye vitrin mankeni düellosu olarak çevirebileceğimiz Manquinne Challenge, daha önce hiç Bahçeşehir Okulu'ndaki kadar anlamlı olmamıştı.
 
Ortaokul öğrencileri ve öğretmenlerinin, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da yaşanan terör olayını protesto etmek, şehitlerimize saygılarını göstermek ve dünyayı barışa davet etmek üzere böyle bir etkinlik düzenledikleri belirtildi. Çekilen video sırasında bir grup öğrenci terör olaylarını sembolize ederken, diğer bir grup öğrenci ellerinde taşıdıkları pankartlarla barış çağrısı yapıyor, 8. sınıf öğrencileri ve öğretmenleri ise sınıflarının önünde oluşturdukları kompozisyonda barış (peace) sembolünü oluşturuyor. 
 
Okul müdürü Mustafa Uçan başta olmak üzere tüm yöneticilerin de destek verip görev aldığı etkinlik sosyal medyada da yankı uyandırdı. Kuruluş prensibi olarak akademik başarının yanı sıra öğrencilerin çevreye ve topluma duyarlı birer dünya vatandaşı olarak yetişmesini ön planda tutan Bahçeşehir Okulları, gerçekleştirdikleri bu çalışmayla bir kez daha farkını göstermiş oldu.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet