Skip Navigation Links

HBB, İl Geneli Karla Mücadele Çalışmaları Başlattı

Kış mevsiminin etkisini iyice hissettirdiği ilimizde yaşanabilecek olumsuz koşullara karşı seferberlik başlatarak tüm ekip

HBB, İl Geneli Karla Mücadele Çalışmaları BaşlattıWeb
TV

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), kış mevsiminin etkisini iyice hissettirdiği ilimizde yaşanabilecek olumsuz koşullara karşı seferberlik başlatarak tüm ekip ve ekipmanlarıyla ilçelerde etkin bir mücadele gerçekleştiriyor.
 
KARA DAYANIKLI ARAÇ VE TUZLAMA EKİPLERİ İŞ BAŞINDA
 
Büyükşehir Belediyesi şehrin çeşitli noktalarında Karla Mücadele Ekibi oluşturarak, kar yağışıyla halkın yaşamına olumsuz etki etmemesi adına çalışmalar başlattı. Kar yağışına dayanıklı araçları ve tuzlama ekipleri ile gece- gündüz çalışmalarına devam eden ekipler, özellikle yağışın çok etkilediği ilçelerde ve yüksek noktalarda yoğun mesai harcayarak vatandaşların olası mağduriyetinin önüne geçti. 
 
YOLLARDA KAR ÖNLEMLERİ ALINDI
 
İl genelinde ulaşımda sıkıntı yaşanma ihtimalinin önüne geçmek isteyen HBB Karla Mücadele Ekipleri, özellikle ana cadde ve yolları, trafik yükünü çeken ana arterleri, tehlike arz eden eğilimli bölgeleri, buzlanma sonucunda kaza riski görülen yokuşlar ile merkeze uzak olan mahalleler ve mahalle içi yolları da temizleyerek tuzlama çalışmaları gerçekleştirdi. Ulaşımda önemli bir aksaklık yaşanmaması için büyük bir çaba harcandı.
HBB, İl Geneli Karla Mücadele Çalışmaları Başlattı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet