Skip Navigation Links

Liseler Arası Maçta Anlamlı Pankart

İstanbul Beşiktaş’ta Çevik Kuvvet otobüsüne yönelik hain ve alçak saldırı sonrası vatandaşlar tarafından ülke genelinde

Liseler Arası Maçta Anlamlı PankartWeb
TV

Gündem   A+a-

 
İstanbul Beşiktaş’ta Çevik Kuvvet otobüsüne yönelik hain ve alçak saldırı sonrası vatandaşlar tarafından ülke genelinde milli bir duruş sergilenmeye devam ediyor.
 
Hatay İskenderun 5 Temmuz yan sahasında oynanan Hatay Liselerarası gençlik futbol şampiyonası maçında “Polisimin Yanındayım” ve ‘terörü lanetliyorum’ hareketine bir destekte İskenderun Özel Çukurova Yıldız Temel Lisesi öğrencilerinden geldi.
 
5 Temmuz yan sahada İskenderun Şehit Yener Anadolu Lisesi takımıyla karşı karşı gelen İskenderun Özel Çukurova Yıldız Temel Lisesi takımı ellerinde Türk Bayrağı ve ‘Terörü Lanetliyoruz’ pankartı ile sahaya çıktı. Seremonide de iki lise takımının futbolcuları ve hakemler hep birlikte, İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan terör olayını lanetledi.
 
 
Yaşanan terör olayından dolayı ülke olarak yasta olduklarını ifade eden İskenderun Özel Çukurova Yıldız Temel Lisesi Yöneticisi Handan Vural, “Öğrencilerimiz ile birlikte bizlerde terörü lanetlemek ve polisimizin, güvenlik güçlerimizin yanlarında olduğumuzu buradan söylemek istiyorum. 44 şehidimiz, yüzlerce yaralı vatandaşlarımız oldu. Gözü dönmüş hainlere güvenlik güçlerimizin gereken cevabı vereceğinden şüphemiz yok. Bunların sonu gelecek. Bizler millet olarak, bir olarak, diri olarak yaralarımızı saracağız. Güzel Türkiye’miz çok güçlü. Bunlara pabuç bırakmayacaktır. Ben buradan şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Rabbim ülkemize, milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Terörü lanetliyoruz” dedi.
 
Haber: Mustafa Mert
Liseler Arası Maçta Anlamlı Pankart videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet