Skip Navigation Links

Zabıta Teşkilatı İstişare Toplantısı Düzenledi

15 ilçe Zabıta Amirleri ile bir araya geldi. Toplantıda görüş ve öneriler masaya yatırılarak, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Zabıta Teşkilatı İstişare Toplantısı Düzenledi

Gündem   A+a-

 
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Edip Kadıoğlu, 15 ilçe Zabıta Amirleri ile bir araya geldi. Toplantıda görüş ve öneriler masaya yatırılarak, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
 
 
HBB Zabıta Daire Başkanlığı tarafından organize edilen toplantıda,  2014 yılından buyana Zabıta Teşkilatının nasıl şekillendiği, gelen şikâyetlere nasıl müdahale edildiğini ve denetimlerin nasıl yapıldığına yönelik bilgiler aktarılarak, teşkilat ile ilgili kurumsal slayt sunumu yapıldı.
 
 
BAŞKAN KADIOĞLU; “TEŞKİLATLARIMIZLA FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNARAK, ORTAK PAYDA DA HİZMETLERİMİZİ YÜRÜTÜYORUZ”
 
 
Toplantıda konuşan HBB Zabıta Daire Başkanı Edip Kadıoğlu, bu tür toplantıların ilçe teşkilatları arasındaki birlik ve beraberliği arttırdığı gibi uygulama birlikteliğine de öncülük ettiğini dile getirdi.
 
Başkan Kadıoğlu konuşmasının devamında; “İki buçuk yıl önce kurulan Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Teşkilatı olarak il genelinde yapılandık. Dairemiz bünyesinde bulunan birimler ile halka en iyi hizmeti ulaştırma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Zabıtalık mesleğini icra eden ekibimizin donanımlı ve bilgili insanlardan oluşması adına hizmet içi eğitimler ve toplantılar düzenliyoruz. Böylelikle fikir alışverişinde bulunarak, ortak payda da hizmetlerimizi yürütebiliyoruz. Personelimizin kanunlar ve mevzuat çerçevesinde görevini en iyi şekilde yapabilmesi amacıyla bilinçlenmelerini sağlıyoruz. Vatandaşlarımızla kuracağımız ilişkilerinde her zaman saygı ve sevgi çerçevesinde şekillenmesine önem veriyor ve bu sayede işlerimizde hep başarılı oluyoruz. Bundan sonra da aynı motivasyon ve kararlılıkla halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet