Skip Navigation Links

Hele Bir de Joker’in Varsa..

Hatay’ın İskenderun ilçesinde geçtiğimiz haftalarda görkemli bir açılış ile hizmete giren Joker VİP Kafe, büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Hele Bir de Joker’in Varsa.. Web
TV

Gündem   A+a-

 Hatay’ın İskenderun ilçesinde geçtiğimiz haftalarda görkemli bir açılış ile hizmete giren Joker VİP Kafe, büyük ilgi görmeye devam ediyor.
 
Tüm derbi karşılaşmalarda hınca hınç dolan ve taraftarların stadyumda maç izler gibi bir atmosfer yarattığı Joker Vip Kafe, sunduğu hizmetin kalitesiyle herkesten tam not aldı.
 
Yıllardır Arsuz ilçesinde verdiği hizmetle futbol, nargile ve canlı müzik ile birlikte damak zevkine önem verenlerin birinci tercihi olmayı başaran Joker Vip Kafe, İskenderun Prime Mall AVM yanındaki adresinde de aynı başarıyı yakalamanın keyfini yaşıyor.
 
Joker Vip Kafe işletmecisi Sedat Demirbilek, sosyal yaşamın gelişmesi, kaliteli mekanların çokluğunun İskenderun’un markalaşmasında önemli rol oynayacağını belirterek, önümüzdeki yıllarda öğrenci sayısını katlayarak ilerleyeceğine olan inancına vurgu yaptığı İskenderun Teknik Üniversitesi’nin bu gelişmenin önemli bir faktörü olduğuna dikkat çekti.
 
Tüm müşterilerin denetimine açık mutfağı ile beraberinde ödüllü şefi, güler yüzlü ve kalifiyeli kadrosu, kaliteli nargilesi, haftanın üç günü canlı müziği, futbolun doyumsuz heyecanı ve nezih ortamıyla büyük ilgi gören Joker Vip Kafe, soğuk kış gecelerinde sıcacık bir ortam, sıcak yaz günlerinde ise serinleten atmosferiyle İskenderun’a yakışan bir mekan olarak hizmet veriyor. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hele Bir de Joker’in Varsa..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet