Skip Navigation Links

Denizler Candır Onları Öldürmeyelim

Bahriyeli askerler deniz sahilinde çevre temizliği yaptı. İskenderun Deniz Üs Komutanlığı ve Deniz Nakliyecileri Derneği üyeleri sahile atılan çöpleri

Kültür Sanat   A+a-

Bahriyeli askerler deniz sahilinde çevre temizliği yaptı. İskenderun Deniz Üs Komutanlığı ve Deniz Nakliyecileri Derneği üyeleri sahile atılan çöpleri topladı. İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Turgay Erdağ, rütbeli subay ve astsubayların yanı sıra askerler de çevre temizliğine katıldı. Balıkçı barınağından başlayan çöp toplama çalışmalarına İskenderun Deniz Üs Komutanı Turgay Erdağ eşi ile katıldı.

Türkiye'nin İzmir'den sonra en uzun ve en güzel deniz sahillerinden biri olan İskenderun sahilinin kirletilmemesi için çocuklarda ellerinde yazılı 'Temiz deniz, temiz dünya', 'denizlerimizde yüzmek istiyoruz', 'denizlerimizi koruyalım', 'denizler candır onları öldürmeyelim', 'denizlere dökülen atıklara son' yazılı pankartlarla vatandaşları uyardı. Adeta çöp yığını haline gelen ve kirlenen İskenderun sahilinde vatandaşları da uyaran Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Turgay Erdağ, denizlerin kirletilmemesi konusunda herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini belirtti.


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet