Skip Navigation Links

'Sıkıntılı Süreci Omuz Omuza Atlatacağız..'

İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu 'Sıkıntılı Süreci Omuz Omuza Atlatacağız..'

 'Sıkıntılı Süreci Omuz Omuza Atlatacağız..'

Gündem   A+a-

 
 
İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu                                           
 
 Sıkıntılı Süreci Omuz Omuza Atlatacağız..
 
 
İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu, Türkiye’de yaşanan son durumu değerlendiren basın açıklaması yaptı.
 
 
Yaptığı basın açıklamasında saldırıların ülke bütünlüğüne yapıldığına vurgu yapan Bünyamin Saraçoğlu, Türkiye’nin yaşadığı her dar boğazdan alnının akıyla çıkmayı başardığına dikkat çekerek, terörün karşısında da omuz omuza durmayı bildiğini hatırlattı.
 
İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu yaptığı yazılı basın açıklamasında şöyle dedi;  “Ülkemiz, milletimiz ve demokrasimiz büyük terör saldırısı ile hedef haline gelmiştir. Bu saldırı tek bir gruba değil ülkemizin bütününe yapılmış bir saldırıdır. Güzel Türkiye’miz ateş çemberi içerisindedir. Yaşadığı her dar boğazdan alnının akıyla çıkmayı başarmış bu aziz millet, her türlü terörün karşısında omuz omuza durmayı bilmiştir. Artan terör olayları neticesinde vatanın ve milletin karşılık beklemeyen sevdalıları olan ülkücü hareket, sabrı zorlanırsa 24 saat süre içerisinde hainlerin inlerine kadar girip hak ettikleri cezayı verecek güce ve kudrete sahiptir…
 
 
Emniyet birimlerimiz, güvenlik güçlerimiz ülkücü hareketin namusudur. Tırnağına zarar gelse ülkücü hareketin canı yanmaktadır. Hiçbir emniyet birimi sahipsiz değildir. Kanımızın son damlasına kadar emniyet güçlerinin yanına olduğumuz toplumun her kesimi tarafından bilinmelidir...
 
Al bayrağımızı dalgalandırmak, ezanı minarelerde yankılandırmak için dün olduğu gibi bugün de canımızı vermeye hazırız. İstanbul’un göbeğinde yaşanan bu hadise milletimizi parçalayamayacak, bölemeyecek, bütünlüğümüze zarar veremeyecektir. Milletimizin başı sağolsun, şehitlerimizin ruhu şad olsun.  Ailelerine baş sağlığı diler Yüce rabbimden sabırlar ihsan etmesini temenni ederim…  Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez… NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ...”
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet