Skip Navigation Links

Galibiyet Serisini Bozmadı

Hbb İşitme Engelliler Futbol Takımı Galibiyet Serisini Bozmadı

Galibiyet Serisini Bozmadı

Gündem   A+a-

 
Hbb İşitme Engelliler Futbol Takımı Galibiyet Serisini Bozmadı
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş tarafından spor kulübü olmanın verdiği sorumluluk ve engelli vatandaşlarımızın sosyal hayatın her alanında kendilerini ifade edebilmeleri için HBB Spor Kulübü bünyesinde kurulan HBB İşitme Engelliler Futbol Takımı ligde emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.
Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) İşitme Engelliler Futbol Takımı, Süper Toto 1’inci Lig 3’üncü Grup’ta  3’üncü maçında 11 Aralık 2016 11.00’da Antakya Nazım Koka Stadyumu’nda Adıyaman İşitme Engelliler Futbol Takımını evinde konuk etti.
HATAY TEMSİLCİSİ LİGİN 3’ÜNCÜ MAÇINDAN DA GALİBİYETLE AYRILDI
HBB Spor Kulübü İşitme Engelliler Futbol Takımı ligin başından beri gösterdiği performans ve istikrar neticesinde aldığı galibiyetlerle Hatay halkına göstermeye devam ediyor. Maçın 76’ıncı dakikasında Mustafa Fakıoğlu’nun attığı golle 3’üncü maçından da galip ayrılan HBB İşitme Engelliler Futbol Takımı aldığı galibiyetle zirve yarışında olduğunun sinyallerini verdi.
Hatay Büyükşehir Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı Sorumlusu Cemil Can yaptığı açıklamada, “Takımımız başarı için gün geçtikçe birbirine kenetlenmekte şampiyonluğa ulaşmak için var gücüyle çalışmalarına devam etmektedir. Geçen yıla göre hedeflerine ulaşmak için daha çok çalışan ve daha güçlü bir takıma sahibiz. Başkanlarımız sayesinde daha iyi yerlerde olacağımıza inancımız sonsuz. Bizlere maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven’e teşekkür ederim” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet