Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB Aralık Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

HBB Meclisi Aralık Ayı Olağan Toplantısı,9 Aralık Cuma günü HBB Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’ın başkanlığında HBB Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

HBB Aralık Ayı Meclis Toplantısı GerçekleştirildiWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Meclisi Aralık Ayı Olağan Toplantısı, 9 Aralık Cuma günü HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın başkanlığında HBB Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.
 
Ek gündem maddelerinin okunmasıyla başlayan toplantı, 27 gündem maddesinin Meclis üyelerince görüşülmesiyle devam etti.
Gündemde yer alan maddelerden biri olan Hatay Büyükşehir Belediyesine ait Hatay İmar Sanayi A.Ş.’nin Hatay’da düzenli kentleşmeyi sağlamak ve kentin konut ihtiyacını karşılamak için sermayesinin ayni olarak arttırılması oy çokluğuyla kabul edildi. 
 
Antakya Saraycık ve Günyazı mevkilerinde yapılması planlanan konutlar ile ilgili düşüncelerini paylaşan HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, “Hayata geçirmeyi düşündüğümüz bu projeye Antakya’da start vereceğiz. Arkadaşlarımız diğer ilçelerde de araştırmalarını sürdürüyor. 15-20 yılın biriktirdiği borçla aldığımız İmar A.Ş. şu anda borcu olmadan çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalarla dar gelirli hemşehrilerimizi ev sahibi yapmak istiyoruz” diyerek Hatay halkının refahı ve mutluluğu için çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini belirtti.
 
HBB’nin bu projesini desteklediklerini ifade eden Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci de projenin Antakyalı vatandaşlara alternatif yaşam alanı yaratacağını ifade etti. 
 
Gündemdeki diğer maddelerin görüşülmesiyle devam eden toplantı, ocak ayı toplantısının gün ve saatinin kararlaştırılmasıyla sona erdi. HBB Meclisi Ocak Ayı Olağan Toplantısı 11 Ocak Çarşamba günü saat 14.00’te HBB Meclis Salonu’nda gerçekleşecek.
 
 
  
HBB Aralık Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş