Skip Navigation Links

Stajer avukatların mutlu günü

Bir yıllık staj süresinin bitiminden sonra ruhsat almaya hak kazanan avukatlara sertifikaları geçtiğimiz hafta sonu adliye binasında gerçekleştirilen

Kültür Sanat   A+a-

Bir yıllık staj süresinin bitiminden sonra ruhsat almaya hak kazanan avukatlara sertifikaları geçtiğimiz hafta sonu adliye binasında gerçekleştirilen törenle verildi.

“Avukatlık çok zor bir meslek”
Baro Başkanı Sinan Akgöl, Staj Kurulu Başkanı Müslüm Kızıl ve ailelerin katıldığı törende Altan Çağlar, Nezihe Özdal ve Süleyman Yılmaz, yemin ederek sertifikalarını aldılar.
Sertifika töreninde kısa bir konuşma yapan Staj Kurul Başkanı Müslüm Kızıl avukatlığın çok zor bir meslek olduğunu dile getirerek, “Staj yapan üç arkadaşım da stajları boyunca hem kişilik bakımından hem de bilgi birikimi açısından avukat olacaklarını bir kez daha ispatladılar. Avukat mesleği öyle dışarıdan görüldüğü kadar kolay bir meslek değil. Fakat en güzel yanı insanlara hiç çıkarsız yardım edilebilmektir” dedi.
Staj Kurulu Başkanı Müslüm Kızıl’ın ardından, Altan Çağlar, Nezihe Özdal ve Süleyman Yılmaz, yemin ederek sertifikalarını staj yaptıkları avukatların elinden aldılar.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet