Skip Navigation Links

MKÜ, Tanıtım Fuarında Yerini Aldı

Devlet ve Vakıf Üniversiteleri ‘Üniversite Tercih Günleri’nde Liseli Öğrencilere Tanıtım Faaliyeti Yürüttü

MKÜ, Tanıtım Fuarında Yerini Aldı

Eğitim   A+a-

"Doğru Tercih Doğru Gelecek" Sloganı ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın Destekleri ile İlimizde Organize edilen “Üniversite Tercih Günleri Hatay” etkinliklerinde MKÜ ailesi olarak biz de yerimizi aldık.
 
Üniversite adayı gençlerin kritik bir süreç olan tercih dönemini en iyi şekilde değerlendirmesi için Milli Eğitim Bakanlığı'nın Destekleri ile 05-06 Aralık 2016 tarihlerinde organize edilen Üniversite Tercih Günleri’nde devlet ve vakıf üniversiteleri yaklaşan üniversite sınavları öncesi liseli öğrencilerle buluştu. 
 
Hatay Ottoman Palace Otelde düzenlenen fuara Hatay ve çevre ilçelerdeki 65 lisenin öğrencileri katıldı. Yaklaşık 8 bin öğrencinin üniversiteler hakkında bilgi almak, üniversiteleri, bölümlerini, sosyal imkanlarını, barınma olanaklarını öğrenebilmek için katıldığı fuarda tanıtım çalışması yürüten Üniversitemiz, öğrencilerin ilgi odağı oldu. 
 
Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden 35 üniversitenin davet edildiği fuarda öğrenciler, merak ettikleri sorulara cevap aradılar. Son sınıf öğrencilerinin Üniversiteleri tanıma fırsatı bulduğu fuar organizasyonuna yoğun bir katılım olurken Üniversiteler de hedef kitleyle birebir iletişim kurmanın avantajını yakaladı.
 
Öte yandan 08 Aralık 2016 Perşembe günü fuarın ikinci ayağı İskenderun Teknik Üniversitesi Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı fuaye alanında düzenlendi. Üniversite Tercih Günleri Fuarına İskenderun ve çevre ilçelerden 35 lise katıldı. Yaklaşık 3 bin öğrenci fuarda Üniversiteler ve bölümleri hakkında bilgi aldılar. 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet