Skip Navigation Links

Lütfü Savaş Çaylı Caddesinde İnceleme Yaptı

Toroslar Elektrik Dağıtım A. Ş. tarafından başlatılan orta gerilim hatlarının toprak altına alınması çalışmasıyla bozulan Çaylı Caddesinde

Lütfü Savaş Çaylı Caddesinde İnceleme Yaptı

Gündem   A+a-

 
Toroslar Elektrik Dağıtım A. Ş. tarafından başlatılan orta gerilim hatlarının toprak altına alınması çalışmasıyla bozulan Çaylı Caddesinde Hatay Büyükşehir Belediyesi ile Dörtyol Belediyesinin ortak girişimiyle yaklaşık 20 gündür hummalı bir çalışma sürmekte.
 
            Çaylı Caddesinde yağmur suyu deşarj hattı olmadığından dolayı başlayan çalışma hava muhalefeti nedeniyle birkaç gün aksamıştı. Önceki gün Dörtyol’u ziyaret eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ilgili birim amirleri ve Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ile birlikte Çaylı Caddesine gelerek çalışmaları yerinde inceledi.
 
            Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş Dörtyol ilçesinin ana arteri olan Çaylı Caddesinin önümüzdeki süreçte Ulaştırma Daire Başkanlığının yaptığı çalışmalar doğrultusunda tek yön olacağını, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ile yaptıkları görüşmeler ve iş birliği ile de bu caddenin bir prestij caddesine dönüştürüleceğini ifade etti.
 
            Yağmur suyu deşarj hattı için kolları sıvayan Hatay Büyükşehir Belediyesine Dörtyol Belediyesi de her türlü teknik ekip ve ekipman desteğini sunmakta. Kısa zamanda altapı çalışmalarının tamamlanarak üst yapı çalışmalarına geçileceği ve Dörtyol taşıt trafiğinin önemli ölçüde rahatlatılacağı belirtildi.  
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet