Skip Navigation Links

Samandağlılar Derneği logosu ile ilk toplantısını yaptı

Geçtiğimiz günlerde yönetimi oluşturarak çalışmalara başlayan İskenderun Samandağlılar derneği yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kahvaltıda bir a

Kültür Sanat   A+a-

Geçtiğimiz günlerde yönetimi oluşturarak çalışmalara başlayan İskenderun Samandağlılar derneği yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kahvaltıda bir araya geldiler.
Çamliyer Restaurantta düzenlenen kahvaltıda derneğin logosu da üyelere ve basın mensuplarına tanıtıldı.
İskenderun Samandağlılar Derneği Başkanı Melih Sürmeli, “Samandağı mozaiklerin birleştiği, ezan, çan, hazan ve türbelerin olduğu insanların barış ve hoş görü ortamında yaşadığı bir yer. Bizlerde dernek olarak logomuzda,. Cami, Kilesi, Trübe ve Türk bayrağından oluşan bir logo yaptık, amacımız her kesimden insanları kucaklamaktır” dedi.
Sürmeli, derneğin resmi işlemlerinin tamamlandığını belirterek, önümüzdeki günlerde kongrelerini de gerçekleştireceklerini sözlerie ekledi. İskenderun Samandağlılar Derneği yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu.
Başkan Melih Sürmeli, 2.başkan Nazire Gülenay, Sayman: Süleyman Miçoğulları, sekreter: Aylin Abacı, üye. Yılmaz Şahutoğlu, Ayhan Özel, Cahit Altun, Mehmet Ali Kayıkçı ve Mevlüt Pektaş.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet