Skip Navigation Links

Arsuz'da Yeşil Işık Kavgası Kazaya Neden Oldu!

İskenderun’a hasta taşıyan bir Ambulans yolda giderken, kavşakta bekleyen ve yeşil ışık yanınca ambulansı beklemeden yola giren

Arsuz'da Yeşil Işık Kavgası Kazaya Neden Oldu!

Gündem   A+a-

 
 
İskenderun’a hasta taşıyan bir Ambulans yolda giderken, kavşakta bekleyen ve yeşil ışık yanınca ambulansı beklemeden yola giren bir araç yüzünden kontrolden çıkarak kaza yaptı.
 
Üçgüllük Mahallesi kavşağında bugün yaşanan olay az kalsın feci bir kazaya neden olacaktı.  Neyse ki Ambulans şoförünün son anda yola giren arcı fark etmesi can kaybını önledi.
 
Arsuz’dan İskenderun'a hasta taşıyan bir ambulans Üçgüllük Mahallesi kavşağından geçtiği sırada yeşil ışığın yanmasıyla ambulansı beklemeden yola girmeye çalışan bir araç yüzünden kontrolden çıktı. Olayda bir can kaybının yaşanmaması herkesin yüreğine su serpti. Kaza esnasında oradan geçen öğrenci taşıma servisindeki öğrenciler de olaya şahit olurken alınan bilgilere göre kaza, Ambulansın geçiş üstünlüğüne rağmen kavşakta yeşil ışık yanınca yola girmeye çalışan bir araç nedeniyle yaşandı. Ambulans şoförü de aracı fark edince direksiyonu kırıp yoldan çıktı.
 
Kaza anında kimsenin yara almadığı, hastanın da sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet