Skip Navigation Links

HATSU’dan Arızalara Hızlı Müdahale

HATSU Kırıkhan ilçesi genelinde içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarında bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor.

HATSU’dan Arızalara Hızlı Müdahale

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU) Kırıkhan ilçesi genelinde içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarında bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor.
 
Yağmur yağışları sırasında su deşarjının daha rahat sağlanması adına tıkanan hat ve ızgaralarda temizlik çalışmalarının sürdüğünü aktaran Genel Müdürlük, Gazi Alparslan Türkeş Bulvarı’nda katı atıklardan dolayı tıkanan yağmursuyu hatlarının temizlenerek sorunsuz bir hale getirildiğini açıkladı.
 
İdare ayrıca, yol seviyesi altında veya üstünde olan ana muayene bacalarının yol seviyesine getirilerek ulaşımda yarattığı sıkıntıların önüne geçildiğini aktararak, deforme ve kırık vaziyette olan muayene bacası kapağı yerine yenilerinin takıldığını belirtti.
 
İçmesuyu hatlarında yaşanan bölgesel sorunlara da hızlı şekilde müdahalelerin yapıldığına dikkat çeken HATSU, Bahçelievler Mahallesi 551 no’lu sokakta arızalanan içmesuyu hattı kelepçesinin yenilendiğini ve bağlantılarının yapıldığını kaydetti.
 
Bahçelievler’de kırılma meydana gelen kanalizasyon hattının 3 metrelik borularla yenilendiği bilgisini veren İdare, tespit edilenlerin yanı sıra vatandaşlar tarafından iletilen arızalara kısa sürede müdahale etmek için ekiplerin teyakkuzda olduğunu vurguladı. 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet