Skip Navigation Links

Vicdanları Sızlatan Uygulama!

İkili eğitim veren okullarda öğrenciler sabahın köründe okula gitmek zorunda kalmalarından yanmayan sokak aydınlatma lambalarından dolayı

Vicdanları Sızlatan Uygulama!

Gündem   A+a-

 
 Öğrenciler Karanlıkta Okula Gidiyor…
 
 Aileler Endişeli !
 
İkili eğitim veren okullarda öğrenciler sabahın köründe okula gitmek zorunda kalmalarından yanmayan sokak aydınlatma lambalarından dolayı aileler çocuklarının güvenliğinden endişeli. Hatay’ın İskenderun ilçesinde bu durum ile ilgili tedirginliklerini dile getiren veliler şöyle dedi. “”Çocuklarımız sabah 06:20’de okulla gitmek için yola düşüyorlar. Maalesef ikili öğretimde çocuklarımızı zifiri karanlıkta yolcu ediyoruz.
 
Servis gelene kadar onları gözlüyoruz. Çocuklarımız karanlıkta servise binmek ve servisten inmek zorunda kalıyorlar veya okula biz götürmek zorunda kalıyoruz. Aksi halde çocuklar karanlıkta korkuyorlar. 21 yüzyılda yaşadığımız günümüzde böyle bir çağ dışı uygulamanın olmasından dolayı endişeleniyoruz. Çocuklarımızı sabahın ve akşamın karanlığına bırakan eğitim öğretim sistemi yakın tarihte değişmeyeceğine göre en azından sokak aydınlatmalarının sabahın ilk ışıklarına kadar açık bırakmak zor olmasa gerek. Lafa geldiğinde ‘Avrupa standartlarında bir ülke yarattık’ diye mangalda kül bırakmayanlara,nasıl bir Avrupa standartları anlayışları var sormak lazım.” Yetkililerden aydınlatma sorununa bir an önce çözüm bulunmasını isteyen veliler, daha önce defalarca şikayette bulunmalarına rağmen kimsenin bu olayla ilgilenmediğini belirterek, çocukları adına çok tedirgin olduklarını dile getirdiler.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet