Skip Navigation Links

'Hukuk Bürosu Olarak Halkımızın Hizmetindeyiz'

Sabahoğlu Hukuk ve Danışmanlık Bürosu Hizmet Vermeye Başladı.

'Hukuk Bürosu Olarak Halkımızın Hizmetindeyiz'

Gündem   A+a-

 
 
Sabahoğlu Hukuk ve Danışmanlık Bürosu Hizmet Vermeye Başladı
 
Sabahoğlu hukuk ve danışmanlık bürosu kurucusu Avukat Ali Sabahoğlu, avukatlık ve her türlü hukuki ihtilafın çözümünde danışmanlık hizmeti vermeye başladı.
 
İskenderun Şavaş Mah. 47. Sokak Uzun Çarşıda hizmet vermeye başlayan Sabahoğlu Hukuk ve Danışmanlık bürosu, hukuksal problemlerinize hızlı, etkin ve güvenli çözüm yolunu bulup, etik ilkelere de bağlı kalarak, en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyor.
 
İstanbul’da uzun süre mesleğini icra ettikten sonra memleketine dönen genç ve başarılı AvukatAli Sabahoğlu,İskenderun’da yeni açtığı Hukuk Bürosu olarak, çözüm ve sonuç odaklı çalışma prensibiyle kurumsal ve bireysel bazda avukatlık ve danışmanlık hizmeti vermeye başladıklarını söyledi.
 
Büronun hizmete girmesiyle ilgili olarak bilgi veren Sabahoğlu;‘’Adalet, dürüstlük ve hakkaniyet ilkeleri çerçevesinde memleketime hizmet vermek üzere Avukatlık büromu kurdum. Doğduğum ve büyüdüğüm yer olan İskenderun’da akrabalarıma, dostlarıma, arkadaşlarıma, sevdiklerime hizmet etmek için onların yanında olmak için Hukuk büromu açtım. Ticari işletmelere, finans kurumlarına ve bireylere, başta ticari meseleler olmak üzere, tüm hukuk dallarında hizmet vermekte olan bir avukatlık bürosudur. Bizim amacımız müvekkillerimizin sorunlarını en kısa zamanda çözmektir. Hukuk Bürosu olarak bundan böyle halkımızın hizmetindeyiz” şeklinde konuştu.
 
Hukukun üstünlüğü ve dürüstlük normları doğrultusunda müvekkillerine en iyi şekilde hizmet vereceğinin altını çizen Sabahoğlu, ‘’Günümüz ekonomi şartlarında bilginin ekonomik ve toplumsal faydaya dönüştürülmesi kaçınılmazdır. Hukuk Büromuz, iş disiplini ve düzenli iş takibi ile müvekkillerine iş yaşamında katma değer sağlamayı ve inovasyon süreçlerini denetlemeyi ve geliştirmeyi amaç edinmiştir. Doğru değerler, çalışma kültürü ve ilkeleri ile sürdürülebilir başarıyı hedeflemekteyiz.’’ Dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet