Skip Navigation Links

Kırtasiyenizi Almadan Fiyat Araştırması Yapın!

İskenderun'da uzun yıllardır hizmet veren Doğan Kırtasiye Sahibi Kemal Çalışkan 2011-2012 eğitim-öğretim yılı öncesi kırtasiye sezonunun açılması nede

Kültür Sanat   A+a-

 
İskenderun’da uzun yıllardır hizmet veren Doğan Kırtasiye Sahibi Kemal Çalışkan 2011-2012 eğitim-öğretim yılı öncesi kırtasiye sezonunun açılması nedeni ile velilere tavsiyelerde bulundu.
Çalışkan, çocukların sağlığı açısından Çin malı kırtasiye malzemelerinden kaçınılması gerektiğini belirterek, fiyat araştırması yapmanın maliyeti de düşüreceği ve aile ekonomisine ciddi anlamda katkı yapacağına dikkat çekti.
Doğan Kırtasiye Sahibi Kemal Çalışkan 8. Gün Haber’e yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “2011–2012 Eğitim-Öğretim yılı önümüzdeki Pazartesi günü başlıyor. Yeni öğretim yılının bütün öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu hafta anasınıfına ve 1. sınıfa başlayan öğrenciler için alıştırma haftasıydı. Bu günlerde kırtasiyelerde yoğun olarak anasınıfı ve 1. sınıfa başlayacak öğrencilerimizin ihtiyaçları satılmaktadır. Bu günlerde en çok rağbet gören ürünlerimiz çanta, defter, kalem gibi kırtasiye malzemeleri. Önümüzdeki haftadan itibaren bütün okullardaki velilerimizin kırtasiye malzemeleri ile ilgili talepler başlayacak.
Bu seneki rakamlarda geçen seneye oranla, doların artışından dolayı küçük bir hareketlilik görüyoruz. Bu değişiklik de %10 gibi bir rakam değişikliği. Bunun dışında geçen seneye oranla arada pek bir değişiklik yok. Biz Doğan Kırtasiye olarak velilerimize yardımcı olmak açısından taksitlerimiz, fiyat uygunluğu ön plandadır. Bizim kırtasiyemize geldikleri zaman bunu göreceklerine inanıyorum ve bütün öğrencilerimize yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diliyorum” dedi.
 



Doğan Kırtasiyee 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet