Skip Navigation Links

Çelik İş Sendikası İşsiz Gençler İçin Umut Oldu

Farabi projesine destek veren Çelik İş Sendikası İşsiz Gençler İçin Umut Oldu

Çelik İş Sendikası İşsiz Gençler İçin Umut Oldu

Gündem   A+a-

 
Hatay’ın Payas İlçe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ali Polat ve yöneticileri Çelik-İş Sendikası İskenderun Şubesini ziyaret ettiler.
 
Ziyarette ağırlıklı olarak Çelik-İş Sendikası ile Payas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile birlikte yürütülen  'FARABİ (Farklıyım, Çünkü Akredite Belgeli İş Gücüyüm)' projesi hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.  FARABİ projesi hakkında son durum değerlendirmesinin yapıldığı Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Genel sekreteri Mehmet Güngür; “Sendikal faaliyetlerimizin yanı sıra sosyal projelere ve aktivitelere de önem veriyoruz.
 
Bu bağlamda Payas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile birlikte yürüttüğümüz projenin amacına ulaşması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Proje, 15-29 yaş arası genç işsizlerin meslek edinmelerini sağlayarak başta bölgemiz olmak üzere, ülke genelinde genç işsizlik oranını azamiye indirgemeyi hedefliyor. Toplum genelinde noksan kaldığımız konulardan biri olan gençlerimize meslek kazandırmanın yanında, özgüvenlerini de geliştirmeyi hedefleyen proje, gençlerimiz için oldukça umut vaat edici. Böyle girişimlerin hayata geçirilmesi için sendikamız her zaman katkı sunmaktadır. Sunmaya da devam edecektir. Böyle büyük bir projenin ortağı olmaktan mutluyuz.Gönülden desteklediğimiz bu projenin tüm gençlerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde ifadelere yer verdi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet