Skip Navigation Links

“Herkes Yapılan Hizmetlerden Memnun”

HATSU,altyapıda meydana gelen sorunları bir bir çözüme kavuşturarak mahalle sakinlerinin rahata kavuşturulduğunu duyurdu.

“Herkes Yapılan Hizmetlerden Memnun”Web
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), altyapıda meydana gelen sorunları bir bir çözüme kavuşturarak mahalle sakinlerinin rahata kavuşturulduğunu duyurdu.
 
Hatay genelinde yapılan çalışmaları vatandaş gözüyle HATSU mikrofonlarına aktaran Muhtarların düşüncelerine önem verildiğini ve ortak akıl yoluyla sorunların çözüme ulaştığını belirten Genel Müdürlük, yapılan hizmetlerde vatandaş memnuniyeti odaklı çalışmalar gerçekleştirildiğini açıkladı.
 
HATSU’nun kurulmasından bu yana İskenderun ilçesine bağlı Bekbele Mahallesi’nde yapılan hizmetler hakkında düşüncelerini dile getiren Mahalle Muhtarı Yakup Yardımcı, Bekbele altyapısının önceden çok sıkıntılı olduğunu ve HATSU ekipleri tarafından yapılan hizmetler sayesinde sorun kalmadığını söyledi.
 
İçmesuyu hatlarının yenilendiğini ve kanalizasyon hatlarında oluşan tıkanıklıklar ile yağmursuyu sorunlarının tamamen çözüme kavuştuğunu aktaran Muhtar Yardımcı, “Karayılan ve Denizciler Mahalle Muhtarları ile sık sık bir araya geliyoruz. Herkes yapılan hizmetlerden memnun bundan sonrada devamını bekliyoruz. Bizi sıkıntıda bırakmayacaklarını da biliyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Yapılan müracaatlara anında geri dönüşüm sağlandığını vurgulayan Yardımcı, HATSU çatısı altında çalışan bütün personellere ve Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a Mahalle sakinleri adına teşekkür ettiğini belirtti.  
 
“Herkes Yapılan Hizmetlerden Memnun” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet