Skip Navigation Links

HBB'nin Hizmetlerinin Ardı Arkası Kesilmiyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi, insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışıyla yaptığı hizmetlere her geçen gün bir yenisini daha ekliyor.

HBB'nin Hizmetlerinin Ardı Arkası Kesilmiyor

Gündem   A+a-

 
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi, insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışıyla yaptığı hizmetlere her geçen gün bir yenisini daha ekliyor. HBB engelli bireylerin yaşamına renk katmak ve onlara engelsiz bir yaşam sunabilmek için tüm birimleri ile hizmet ulaştırmaya devam ediyor.
 
 
HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, Altınözü ilçesinde faaliyet sürdürmekte olan Erdem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören çocukların fiziksel gelişmelerine katkı sağlamak için engelli oyun grubu kazandırdı. Kurumun bahçesine kurulan engelli oyun grubu ile bahçesinin düzenlenmesini de gerçekleştirdi.
 
6 Aralık Salı günü Hatay Büyükşehir Belediye Başkanvekili Serdar Güven’in katıldığı sembolik açılış töreni ile oyun grubu hizmete sunuldu.
 
 
ENGELLİLERİN YAŞAMINI KOLAYLAŞTIRAN PROJELERE DEVAM EDİLECEK
 
Açılış töreninde konuşan Güven, engelli bireylerin yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla hizmetler üretmeye devam edileceğini belirterek, aynı zamanda Hatay’da engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak içinde birçok projeyi hayata geçirdiklerinin altını çizdi. Bunun son örneği olarak da Türkiye'nin 2’nci büyük spor kompleksi olan HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’ni engellilerin kullanımına uygun olarak inşa edildiğini ifade etti.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet