Skip Navigation Links

HBB Spor Kulübü Muaythai Takımı, Hatay’a 15 Madalya İle Döndü

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Spor Kulübü Muay Thai Takımı, 1-4 Aralık tarihleri arasında Adana’da düzenlenen iller arası 15 Temmuz Demokrasi Şehitle

HBB Spor Kulübü Muaythai Takımı, Hatay’a 15 Madalya İle Döndü

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Spor Kulübü Muay Thai Takımı, 1-4 Aralık tarihleri arasında Adana’da düzenlenen iller arası 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Muay Thai Şampiyonası’na katılarak ilimizi başarıyla temsil etti.
 
Geleceğimiz olan çocukları ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak sağlıklı bir geleceğin oluşturulması ve milli takımlara ilimizden sporcular kazandırmak amaçlarıyla spora ve sporcuya verdiği desteklerle gündemden düşmeyen HBB Spor Kulübü Muay Thai Takımı başarılara bir yenisini daha ekledi.
 
HBB Spor Kulübü Muaythai Takımı, Hatay’a 15 Madalya İle Döndü
Türkiye’nin 23 ilinden toplamda 520 sporcunun katıldığı turnuva da ilimizi temsil eden HBB Spor Kulübü Muay Thai Takımı, Hatay’a 15 madalya ile döndü. Sporseverlerden tam not alan ve elde etmiş olduğu başarılar ile adından sıkça söz ettiren HBB Spor Kulübü Muay Thai Takımı, aldıkları madalyalar ile gurur duyduklarını belirterek elde ettikleri başarılarla Hatay’ın spor şehri olması anlamında gelişmesine vesile olacağını vurguladı.
 
 “SPORCULARIMIZ SIKI MÜCADELE EDEREK BİZLERİ GURURLANDIRDILAR”
Elde etmiş oldukları başarılar ile daha azimli ve güçlü bir şekilde yollarına devam edeceklerini açıklayan HBB Spor Kulübü Muay Thai Takımı Antrenörü Mehmet Yanık, “başarmak ve kazanmak için çok çalışmak gerekir, sporcularımızın üstün mücadeleleri bizleri gururlandırdı. Bizlere verdiği değer ve desteklerinden dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven’e çok teşekkür ederiz” dedi
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet